Fototävling på Instagram

Fototävling på Instagram för dig upp till 20 år.

En person fotar ett järnvägsspår och en boll med en smiley på med gräs runt med en mobiltelefon fernandozhiminaicela, Pixabay

Mitt i sommaren ordnar Herrljunga bibliotek en fototävling för dig upp till 20 år. 
Tävlingen pågår från 14 juni till 1 augusti.
Du tävlar genom att skicka in en eller flera bilder utifrån fyra teman:

  • Vatten
  • Spår
  • Grön
  • Hemma

Du väljer själv utifrån vilket tema du vill fota. Det går bra att ta flera foton utifrån samma tema, en bild av varje tema eller om du enbart vill tävla med en eller några få foton utifrån tema som passar dig.
Posta bilden/bilderna på Instagram och tagga med #hjafotosommar2021 senast söndag 1 augusti klockan 24.00 för att vara med i sommarens tävling.

Tänk på att personer som är med på foto måste ha lämnat sitt godkännande.

Ingen kostnad. Ingen föranmälan.
Vinnare utses av en jury. Två priser kommer att delas ut.
Vinnande bidrag i Herrljunga biblioteks fototävling utses och offentliggörs i mitten av augusti. 

Fyra av de bilder som skickas in till fototävlingen har även chans att komma med i utomhusutställningen "Mitt Herrljunga" som är tänkt att visas på olika platser i kommunen. Utställningen är en del av varumärkesprojektet att skapa ett attraktivare Herrljunga. Om ditt foto blir utsett att vara med i utomhusutställningen "Mitt Herrljunga", så kommer vi att fråga dig om lov och höra om du vill vara med. Spara gärna originalfotot för att vi ska kunna trycka upp din bild i större format.

Om du har frågor ring: 0513-172 20.

Vi förbehåller oss rätten att visa upp tävlande foto i samband med tävlingen både som visning på biblioteket, på bibliotekets webbplats och i våra sociala media utan tidsbegränsning.