Filmtävling

23 augusti söndag 2020
2020-06-22 till 2020-08-23.
Kostnad: Ingen kostnad.

Vilken film blir sommarens film?

I sommarens filmskapartävling kan du välja mellan olika teman. Temat tolkas på valfritt sätt. Tävlingen är öppen för alla åldrar och du kan skapa själv eller tillsammans med någon, familj eller vänner.

Du har följande teman att välja på:

• Lysande utsikter
  • Drömsommar
  • Läs(k)igt

Tävlingsregler

Spela in en film på max 10 minuter. Posta den på Instagram och tagga den med #hjafilmsommar2020

När filmen lagts upp med #hjafilmsommar2020 är den med i tävlingen. Slutdaturm för att skicka in film är den 23 augusti. Vinnare utses i september.

När du skapar din film kan du själv välja teknik och genrer. Om du vill kan du redigera. Filmen får inte innehålla upphovsrättsskyddat material (bild, musik, film). Tänk på att personer som är med på filmen måste ha lämnat sitt godkännande.

Ingen kostand. Ingen föranmälan.

Vinnare utses av en jury. Ett pris kommer att delas ut.
För ytterligare information: ring 0513-172 20.

Vi förbehåller oss rätten att visa upp din film i delar eller i sin helhet i samband med tävlingen både som visning på biblioteket och på bibliotekets webbplats utan tidsbegränsning.

Taggar: