Fototävling

2020-06-15 till 2020-08-23.
Kostnad: Ingen kostnad

Fototävling hela sommaren

Mitt i sommaren ordnar Herrljunga bibliotek en fototävling som är öppen för alla åldrar.

Tävlingen pågår från mitten av juni till mitten av augusti. Varje måndag från och med 15 juni kl. 13.00 släpper vi veckans fototema och då har du en vecka på dig att fota och skicka in din bild.

Posta bilden på Instagram och tagga den med #hjafotosommar2020 senast söndag kl. 24.00 för att vara med i veckans tävling. På måndagen släpper vi nytt tema och då är det nya temat som gäller. Du bestämmer själv vilka veckor du vill delta.

Veckan tema hittar du på bibliotekets webbplats och i våra sociala medier. Sommarens sista tema släpps 17 augusti.

Varje vecka utses Veckans Foto.
Vilket foto som utses till Sommarens Foto offentliggörs i september.

Tänk på att personer som är med på foto måste ha lämnat sitt godkännande.

Ingen kostnad. Ingen föranmälan.
Vinnare utses av en jury. Ett pris kommer att delas ut.
Om du har frågor ring: 0513-172 20.

Vi förbehåller oss rätten att visa upp tävlande foto i samband med tävlingen både som visning på biblioteket och på bibliotekets webbplats utan tidsbegränsning.

Taggar: