Poeten Magnus R Lindgren

06 april onsdag 2022
2022-04-06 till 2022-04-06.
Kostnad: Fri entré.

Funderingar, formuleringar och kärlek till bygden.

Möt Magnus R Lindgren på Herrljunga Kulturhus onsdag 6 april. Han berättar om sin kärlek till bygden och om sitt skrivande. Han kommer att läsa ur sina böcker tillsammans med tonsättaren och musikern Anders Nyberg framföra några av de tonsatta dikterna.

Om Magnus R Lindgren

Magnus R Lindgren är författare och poet, född 1968, uppvuxen i Kungsbacka i norra Halland och i Od i Herrljungabygden. Magnus debuterade i bokform 2017 på Lea Libri i Göteborg med diktsamlingen "Om det inte hade hänt hade jag inte blivit". 2018 utkom hans kortroman "Detta privata" som nominerades till Selmapriset 2019.

I november 2021 släppte han sin senaste bok - diktsamlingen "Inbillningsfrisk" - som "erbjuder en diktares funderingar över tingens tillstånd formulerade under en tid av relativ isolering och social distans". Boken har i hög grad blivit till i Magnus skrivarstuga i Od där han vistats mer än vanligt under de senast två åren.

Böcker av Magnus R. Lindgren

1. Inbillningsfrisk